Kontraindikasjoner for å motta

Om morgenen, etter toalettet, gjør vi en enema igjen. Du kan ha en liten frokost med grønnsaker. Noen dager etter prosedyren er det mulig å drikke infusjoner av rosehip eller corn stigmas for forebygging. Alkohol er forbudt å bruke i det følgende.
Kontraindikasjoner for å motta
Til tross for det store antallet positive aspekter ved å ta en drink med natron og sitronsaft, har den kontraindikasjoner:
Et magesår.
Selv-medisinering. Noen mennesker, som ikke har noen helseproblemer, begynner å drikke sin egen sammensetning, uten å vite de nødvendige proporsjonene og varigheten av kurset. Som et resultat øker surheten av den alkaliske balansen, noe som kan provosere et magesår, en kjemisk brenning av slimhinnene i spiserøret.
Allergiske reaksjoner på sitrus.
Barn under 12 år.
Drikke med brus og sitron er et middel til tradisjonell medisin, som også verdsetter av leger. Men vent ikke på umiddelbare positive resultater, lettelse. Dette er ikke et stoff, det helbreder ikke, men bare bidrar til å etablere det fullverdige arbeidet i de indre organer, for å øke immunforsvaret for en mer effektiv bekjempelse av sykdommen.
Her er hvordan sitron og natron kan redde livet ditt.
Vi blir kvitt hepatitt hjemme
Hepatitt er preget av symptomer som feber, konstant kvalme og generell svakhet. Ofte klager pasienter på et forstørret underliv. Når du behandler hepatitt hjemme, må folkeslag være forsiktig. Før du begynner behandlingen, må du besøke en lege.
Det er viktig! Hvis den populære oppskriften ikke har andre kontraindikasjoner, må du huske om muligheten for individuell intoleranse.
Legen i behandling av hepatitt B betaler spesiell oppmerksomhet mot et spesielt diett. Slike matvarer støttes av folkens healere, det reduserer belastningen på leveren og den viktigste behandlingen er den mest effektive.
Hvor mange mennesker lever med hepatitt
Antall år en person med en slik diagnose kan leve avhenger av flere faktorer:
dårlige vaner (nikotin, alkohol, narkotika);
livsstil (dagbehandling, søvn, ernæring, mosjon);
støtte helse og immunsystem som helhet;
aldersgruppe;
varighet av infeksjon.
Hepatitt C er ikke en dødelig sykdom. Men det styrker de faktorene som bidrar til utfallet av denne typen. Det viktigste er ikke å la sykdommen utvikles.

CATEGORIES